Яровой - лучший футболист 2 лиги в сентябре!
Яровой - лучший футболист 2 лиги в сентябре!

Полузащитник криворожского «Горняка», один из лидеров команды Игорь Яровой признан ПФЛ совместно со Sportarena.com лучшим футболистом сентября во второй лиге!

Поздравляем нашего игрока и желаем успехов в дальнейшем!!!

За результатами першого місяця осені криворізький «Гірник» став найкращим колективом Групи «Б».

13 очок у п’яти турах, чотири перемоги при одній нічиїй, завдяки такому поступу команда із Кривого Рогу цілком реально почала загрожувати лідерам і в підсумку дісталася чільних позицій.

А однією з найголовніших причин, чому «Гірник» настільки потужно виступив у вересні, стала зіграна, збалансована основа криворіжців.

Їхню гру веде «чудова четвірка» - ще з аматорських часів, ще із попередніх років, опорник Григорик, вінгери Бука та Гвоздевич, а також молодий атакувальний хавбек Яровий, уособлюють собою сучасний півзахист «Гірника».

Особливо сильно цей відрізок провів Ігор Яровий. 22-річний креативний півзахисник забивав у ворота МФК «Миколаїв-2», ФК «Нікополь», «Реал Фарми». У його активі - гольова передача на Сантрапінських в матчі з «Кременем» та низка яскравих атакувальних дій.

«Розквіт Ярового та багатьох інших гравців «Гірника» - заслуга тренерського штабу на чолі з Геннадієм Приходьком», - відзначає прес-аташе ПФЛ України Анатолій Янголь.

Справді, Приходько - один із найголовніших старожилів нашого чемпіонату, він працює з криворожанами з 2010 року й залишався вірним ФК «Гірник» навіть тоді, коли клуб опускався в аматорський футбол.

«Основні свої риси – як у ігровому стилі, так і в лідерських кадрах – «Гірник» зберігає ще з тих часів, коли виступав у Першій лізі, - відзначає оглядач SportArena.com Артур Валерко.

- Яровий свого часу починав із ротації, поступово знаходив своє місце на полі, а зараз справді є одним із лідерів команди. Поряд із тими гравцями, на яких рівнявся раніше - і в яких вчився багато в чому, формуючи свій стиль.

Це стрімкий футболіст із добре поставленим ударом, який чудово грає між лініями та почувається вільно на позиції центрального півзахисника.

Виконуючи пристойний обсяг робіт, Яровий уміє «вибухати» - брати гру на себе в відповідальний момент, імпровізувати, особисто завершувати атаки».

У п’яти матчах вересня Ігор Яровий забив три м’ячі та віддав одну результативну передачу. Загалом у сезоні його показник - 6 голів та 2 асисти в 12 турах.

Пресс-служба ФК «Горняк» (Кривой Рог) по материалам пресс-службы ПФЛ
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

 
   

, Гости, .