Григорик и Бука - в символической сборной ААФУ
Григорик и Бука - в символической сборной ААФУ

Авторитетный украинский Интернет-портал Sport Arena сформировал символическую сборную первого полугодия чемпионата Украины среди аматоров-2017/2018.

Приятно отметить, что в списке 33 лучших футболистов нашлось место двум исполнителям криворожского «Горняка»: полузащитникам Игорю Буке и Андрею Григорику (на фото в центре).

Бука сыграл 9 матчей в турнире, отличившись, 3 голами, а капитан Григорик 5 раз выходил на поле, отметившись 6 точными ударами.

Центральные полузащитники: Андрей Григорик.

- Пройшовши дублі Кривбасу та Іллічівця, а також юнацьку збірну України, Григорик знайшов себе саме у Гірнику.

З 2010 року він є лідером півзахисту криворіжців, допоміг команді свого часу піднятися із Другої ліги ПФЛ в Першу, а нині є одним із ключових гравців колективу, що намагається повернути собі професіональний статус.

Григорик забивав у кожному своєму матчі в Чемпіонаті ААФУ. Його відсутність через травму - одна з найголовніших причин проваленого Гірником залишку 2017 року, який відкинув його від лідерів Групи 3 на п’яте місце.

Утім, він же - одна із причин, чому на весну криворожани сподіваються реваншуватися й повернути втрачені позиції.


Левые полузащитники: Игорь Бука.

- Вихованець Кривбасу - справжній старожил Гірника. Від 2009 року з невеликою перервою на петровський Інгулець він виступає за цю криворізьку команду.

Вирізняється настирністю, умінням протягнути м’яч на швидкості, а також лідерськими якостями. У поточному сезоні чемпіонату та кубка забив п’ять м’ячів, взявши участь у всіх 14 календарних матчах.

Тягнув команду за собою, навіть коли у неї не дуже йшла гра. Нагадаємо, Гірник невдало завершив 2017 рік в Чемпіонаті ААФУ та вилетів із 1/8 фіналу кубка, хоча й виграв перший матч у Кристала.

Бука у цих поєдинках забивав і робив все, щоб криворіжці тримали реноме,
- таково мнение журналиста сайта Артура ВАЛЕРКО.

Пресс-служба ФК «Горняк» (Кривой Рог)

Коллаж: sportarena.com

Григорик и Бука - в символической сборной ААФУ
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

 
   

, Гости, .