Сергій Пінчук: Наша головна ціль - виховувати футболістів для "Кривбасу"
Сергій Пінчук: Наша головна ціль - виховувати футболістів для "Кривбасу"

Старший тренер криворізького «Гірника» U-19 Сергій Пінчук розповів про останні новини із табору команди, яка готується до нового сезону.

- Із «Гірника» U-19 минулого сезону у команді залишились Каюн, Оторвін, Чудак, Остапенко, Матко. Також з нами тренується Тітаренко з «Кривбасу-2».

Багато футболістів перейшло з «Гірника» U-17, який був випускною командою академії: це Шаховий, Стеценко, Бебнєв, Маціюк, Горобець, Чернушкін, Мороз, інші хлопці.

- Як команда готується до нового сезону?

- Зараз працюємо над технікою, тактикою, на полях клубної академії. В основному займаємося функціональною роботою, аби закласти фундамент на прийдешній сезон. Зіграли дві двосторонки: подивилися у ділі новачків та найсильніших футболістів U-17.

- Коли розпочнеться новий сезон U-19?

- У вересні. У нашій групі за попередньою інформацією зіграють десять команд: три з Одеси, також із Миколаєва, Херсону, криворізькі колективи. Наша головна ціль – виховувати футболістів для першої команди – «Кривбасу». Адже вони повинні зростати професійно.

Наразі дуже великий інтерес до нашої команди. Дзвонять, хочуть приїхати на перегляд із різних куточків України.

Пресслужба ФА «Гірник» Кривий Ріг
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

 
   

, Гости, .