Сергій Тарасюк - найкращий гравець клубної академії у червні!
Сергій Тарасюк - найкращий гравець клубної академії у червні!

У криворізькій клубній академії визначили найкращого футболіста минулого місяця.

Найкращим гравцем у червні став Сергій Тарасюк, правий захисник «Гірника» U-12. Вітаємо майбутню зірку футболу з черговою перемогою!

- Хочу сказати величезне спасибі нашим тренерам: Сергію Максименку, Олександру Зубку, Олексію Романчуку. Таких тренерів небагато. Таких, які вкладають душу в роботу та завжди готові прийти на допомогу.

Відповідальності, далекоглядності і старанності їм не позичати! Спасибі за працю, спасибі за віру у хлопців!, - ось так емоційно подякувала наставникам мати Сергія.

Пам’ятний приз маленькому чемпіону традиційно вручив директор академії Євген Арбузов.

Нагадаємо, у квітні кращим гравцем було визнано захисника «Гірника» U-9 Богдана Герасімова, а у травні нападника «Гірника» U-15 Ростислава Федоренка.

Пресслужба ФА «Гірник» Кривий Ріг

Сергій Тарасюк - найкращий гравець клубної академії у червні!Сергій Тарасюк - найкращий гравець клубної академії у червні!Сергій Тарасюк - найкращий гравець клубної академії у червні!Сергій Тарасюк - найкращий гравець клубної академії у червні!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

 
   

, Гости, .