Сергій Пінчук: Гравці провели відпустку із користю
Сергій Пінчук: Гравці провели відпустку із користю

Старший тренер криворізького «Гірника» U-19 Сергій Пінчук відповів на питання журналістів після виходу з відпустки.

- У відпустці відпочив у родинному колі. Після чого займався плануванням підготовки команди до зборів. Вважаю, попрацював плідно. Щодо хлопців, то у них був цілий місяць, аби відпочити. Усі встигли відновитись після сезону, скучили один за одним.

На першому тренуванні працювали із бажанням, самовіддачею. Сподіваюсь, відпустку провели із користю. У відпустці футболісти тримали себе у формі завдяки індивідуальним завданням. Всі поставилися до завдань по-чесному: готувалися, це видно. Вони молодці.

Зібралися сьогодні в повному складі, за виключенням Бойка (температура) та Стеценка (сімейні обставини). Є троє гравців на перегляді: Богдан Тарасенко повернувся до нас із УФК та інші, імена яких я поки що називати не буду.

Сподіваюсь, доведуть роботою, що хочуть у нас залишитися. Зараз будемо займатися втягуючою роботою: з 25 листопада до 25 грудня. Будемо приймати участь у зимовій першості міста, до того ж запланували три контрольних матчі. Хочемо подивитися, у чому нам потрібно додавати.

Перемога Ніколашина у опитуванні за кращого гравця? Вітаю Євгена. Але, вважаю, без допомоги команди його досягнення було б неможливим. Тому хочу відзначити увесь наш колектив.

Пресслужба ФА «Гірник» Кривий Ріг





 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

 
   

, Гости, .